| |

BILINGUAL EDUCATION

Bilingual Education ( Çift Dil Eğitim )

Avrupa Kids Eğitim Kurumları, çoğu uluslararası dil okullarda olduğu gibi İngilizce öğretim standartlarına uygun program uygulamaktadır.

Avrupa Kids, çocukları kendi gözlem becerilerini , meraklarını , dikkatlerini ve hayal güçlerini kullanarak çift dil eğitiminde (Türkçe , İngilizce ) bir denge kurar ve öğrenirler.

Çocuklarının eğitiminde yabancı dilin sürekliliğin sağlanmasını isteyen aileler için Avrupa Kids Eğitim Kurumları Uluslararası Dil Öğretim Metotları çerçevesinde %100 İngilizce eğitimi sunmaktadır.

Bilingual Education (Çift dil eğitim) veren Avrupa ülkeleri İspanya, Fransa, Belçika, Hollanda gibi ülkemizde de çocukların kendi anadillerinde eğitim almanın yanında ikinci bir dil öğreniminin avantajlarından faydalanılmaktadır.

Avrupa Kids Eğitim Kurumlarında ingilizce, ders değil bir iletişim aracı olarak kullanılır. Günlük yaşantı içerisinde öğrencilerimiz, ingilizce öğretmenleri ile iletişim kurarak dil öğrenimini içselleştirirler. Oyun, şarkı, flashcard ve teknoloji imkanlarıyla desteklenen derslerimizde, İngilizce öğrenimi kalıcı hale getirilir.