| |

KURUCULARIMIZ

Merhaba,

Ben Mehmet Ay.  1977 yılında Besni’de dünyaya geldim. Evli ve iki çocuk babasıyım. İlk ve ortaokul öğrenimimi Besni’de, lise öğrenimimi Gaziantep’te tamamladım. York Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum.

Uzun süre boyunca özel ilaç firmalarının satış pazarlama departmanlarında çalıştım. Bu süreçte sektörün dinamiklerine hâkim olmak ve yetkinliğimi artırmak için çeşitli eğitimler aldım, seminerlere katıldım.  On dört yıllık ilaç sektörü deneyimimin ardındın, 2013 yılında radikal bir karar alarak bundan sonraki hayatımda çocuklara hizmet vermek için eğitim sektörüne adım attım. Aydın’a taşınarak “Aydın Amerikan Kültür Koleji” şirket ortaklığı ve kurucu müdürlüğü görevini icra ettim.

Şuan marka patentine sahip olduğum Avrupa Kids Eğitim Kurumları’nın kurucusu olarak genel başkanlık görevime devam ediyorum. Bugüne kadar edindiğim tüm bilgi, deneyim, vizyon, çocuklara olan sonsuz inancım ve Atatürk İlkelerine olan derinden bağlılığım ile çocuklarımıza hak ettikleri eğitim hizmetini vermek için buradayım.  Eğitim kazanırsa, dünya kazanır.

Avrupa Kids Anaokulları Zinciri’ni büyüterek tüm Türkiye’ye kazandırmak umudu ile…

Saygılarımla,

Mehmet AY

Avrupa Kids Eğitim Kurumları

Genel Direktörü