| |

ETKİNLİKLER

ETKİNLİKLER

AVRUPA KIDS eğitim programımızda her etkinlik için çocuğa kazandırılması hedeflenen becerilerle ilgili deneyimleme fırsatları sunulur. 

Hareket ve Beden Eğitimi

Hareket ve beden eğitimi yaklaşımında, çocukların vücut koordinasyonunu geliştirmeleri, bedenlerini tanımaları, büyük kas gelişimlerini destekleyen beden aktiviteleri ile gelişimsel beceriler kazanmaları amaçlanmıştır. 

Yaratıcı Müzik Eğitimi

Yaratıcı müzik eğitimi yaklaşımı öğrencinin aktif olduğu, yaparak ve yaşayarak öğrendiği yaratıcı potansiyeli ortaya çıkaran etkinlik ve oyunlardan oluşan bir süreçtir. Ritim ve ses çalışmalarından oluşan müzik eğitimi, müziksel becerilerin yanı sıra algı, dikkat, hayal gücü, özgüven gibi zihinsel becerilerin de gelişmesini sağlar.

Yaratıcı Drama Eğitimi

Yaratıcı drama yöntemi, çocukların sosyal ve duygusal gelişimine destek olur. Çocukların ifade yöntemlerini, iletişim ve doğaçlama becerilerini geliştirmelerini ve farkındalık kazanmalarını amaçlar. 

Science and Senses Eğitimi 

Bu programın hedefi, çocuklara yenilikçi ve eğlenceli aktiviteler yaptırırken bilimi de aşılamaktır. Derslerde bilim ve sanat faaliyetleri, yemek yapma faaliyeti, duyusal, el becerlilerİ ve algı gelişimine yönelik etkinlikler yapılır.